Thinslices, companie tech cu capital românesc din Iași, dorește să își mărească echipa și să angajeze 70 de specialiști atât în tehnologii frontend cât și backend. Compania are în prezent 60 de angajați și își dorește să ajungă la 130 de angajați, potrivit unui comunicat de presă.
De curând, Thinslices și-a schimbat sediul și s-a alăturat hub-ului IT din centrul Iaşului, dezvoltat de Iulius în ansamblul mixed-use Palas respectiv United Business Center.
„Această mutare sprijină extinderea capacităților noastre operaționale, creând oportunități pentru creștere și inovare, atât pentru echipă, cât și pentru companie”, a declarat Ștefan Sârbu, CEO Thinslices.
Noul sediu al Thinslices se desfășoară pe o suprafață de aproximativ 500 mp.
Thinslices este o companie românească de dezvoltare software full-service. Are expertiză în inginerie software, design de produs și strategii de inovare, sprijină atât startup-uri, cât și corporații.
Fondatorul companiei este Ilie Ghiciuc, un antreprenor originar din Iaşi, cu experienţă în industria de tehnologie. El a cofondat și W&E Assets, companie care a preluat jumătate din participaţia în proiectele de retail Family Market, dezvoltate de antreprenorul Iulian Dascălu, fondatorul dezvoltatorului Iulius, în Iaşi.
Ghiciuc a fondat compania tech Thinslices în urmă cu mai bine de un deceniu. Compania are în prezent operaţiuni în Iaşi, Berlin, Lisabona şi Londra, conform Ziarul Financiar.
Cifra de afaceri a Thinslices a depășit 39 de milioane de lei și a înregistrat un profit net de 1,4 milioane de lei. Comparativ cu anul 2022, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 16,90%. Thinslices a raportat un număr de 61 angajați în anul 2023, potrivit datelor companiei de pe Termene.ro.
Proiectele companiei vizează domenii precum: tehnologia financiară, auditul financiar, managementul energiei, telecomunicațiilor și altele. În plus, compania își consolidează și o rețea de parteneriate în tehnologia financiară, și colaborează cu diverși furnizori de soluții de banking digital, inclusiv pentru neobanks.