Twitter va afişa mai mult conţinut de la persoane pe care utilizatorii nu le urmăresc

Redacția dec. 1, 2022 0 comentarii
Twitter

Călcând pe urmele Facebook şi Instagram, Twitter anunţă că va creşte numărul şi locurile din cadrul platformei în care vor fi afişate mai multe postări din afara bulei, scrie News.ro.

Justificând decizia prin faptul că vrea să ofere utilizatorilor cel mai bun conţinut, o expresie folosită frecvent şi de cei de la Instagram, Twitter anunţă creşterea numărului de postări de la alte persoane decât cele urmărite, pe care utilizatorii le vor vedea.

Această modificare va face, în acelaşi timp, loc pentru mai multe postări recomandate, pentru care, cel mai probabil, multe conturi vor plăti din dorinţa de a avea o expunere mai mare.

Deja utilizatorii au observat o creştere a numărului postărilor de la persoane pe care nu le urmăresc în versiunea algoritmică a fluxului de conţinut.

Twitter spune, însă, că aceste postări vor fi vizibile eventual şi în alte secţiuni ale platformei, precum tab-ul Explore, acolo unde există funcţia de căutare şi sunt afişate tendinţele din mai multe domenii.

Scapă de invazia postărilor recomandate, din câte se pare, fluxul cronologic de conţinut.

La fel ca şi Instagram, Twitter este deja la a doua încercare de creştere a cantităţii de postări din afara bulei. Şi Twitter a renunţat la planurile iniţiale, după ce s-a lovit de un val de reacţii negative ale utilizatorilor, exact ca Instagram.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *