Un ”special” cu pensie militară și plasat în instituții-cheie ale statului, numit de premierul Ciucă secretar general al Ministerului Mediului. Corvin Nedelcu a câștigat în 2021 peste jumătate de milion de lei de la stat din salarii și indemnizații

bani, lei, finante, financiar, deficit bugetar Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit vineri pe Corvin Nedelcu secretar general la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Nedelcu (54 de ani) a fost ofițer de armată și în Serviciul de Protecție și Pază (SPP), iar acum este plasat la conducerea mai multor instituții de stat.

Potrivit CV-ului și declarației sale de avere, Corvin Nedelcu este și membru în consiliul de Administrație al Romatsa (Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA), de unde a încasat în anul 2021 peste 73.000 de lei.

Tot în 2021 a încasat peste 231.000 de la Eximbank, peste 77.000 de lei de la Administrația Natională de Meteorologie, 37.000 de lei de la compania cu capital de stat EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA, precum și 7.000 de lei de la Compania Națională Aeroporturi București SA.

Doar în anul 2021, Corvin Nedelcu a câștigat de la statul român, din salarii și indemnizații, peste jumătate de milion de lei. Mai precis, circa 540.000 de lei.

Corvin Nedelcu a absolvit școala militară de la Sibiu în 1989, apoi Facultatea de Drept – Academia de Politie din Bucuresti și a făcut un master la aceeași facultate. În 2003-2004 a urmat și cursurile Colegiului Național de Apărare.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii

  1. Problemele bandiților romani sunt talhariile, atrocitățile si distrugerile comise asupra populației, nu salariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *