Vaccinarea în zonele puternic industrializate: compania germană Continental a investit în două centre de imunizare la Timișoara și Sibiu

Carmen Radu mart. 24, 2021 0 comentarii
Centru de vaccinare realizat de Continental și Primăria Timișoara - Sursa companie

Compania germană Continental, care are o prezență puternică în România, cu fabrici și centre de dezvoltare, a investit în amenajarea și utilizarea a două centre de vaccinare în Timișoara și Sibiu, potrivit unui comunicat.

Cu peste 20.100 de angajați în România, Continental este unul dintre marii angajatori din vestul țării și, la fel ca toate companiile industriale, s-a confruntat cu perturbări ale producției din cauza pandemiei.

Centrele sunt disponibile pentru toți locuitorii, programările putând fi realizate pe platforma națională de vaccinare, https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare.

Deschiderea celor două centre a avut loc în urma colaborării cu primăriile Timișoara și Sibiu, iar centrele sunt deja deschise pentru programări.

La Timișoara, costurile pentru infrastructura, amenajarea și utilarea noului centru public de vaccinare situat în Calea Buziașului au fost suportate de Continental Automotive Timișoara, în timp ce Bega Group a pus la dispoziție spațiul.

Persoanele programate pentru vaccinare pot ajunge în acest loc atât cu mașina personală, cât și folosind mijloacele de transport în comun – liniile de autobuz expres 2 sau cele de tramvai: 4, 8 și 9 care ajung la stațiile din sensul giratoriu din Calea Buziașului.

La Sibiu, costurile pentru infrastructura noului centru public de vaccinare au fost suportate de către companie. Centrul este amplasat la intrarea în compania Continental Sibiu, în parcarea A1, și dispune de locuri de parcare pentru toți cei care vin la vaccinare cu mașina personală. Persoanele programate pentru vaccinare pot folosi și mijloacele de transport în comun – liniile de autobuz 11, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, care ajung la stația SC Continental.

Foto: Centru de vaccinare realizat de Continental și Primăria Timișoara - Fotografie oficială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.