Wizz Air lansează zboruri din Brașov către Londra și Dortmund

aeroport brasov Sursa foto: Facebook / Aeroport Brașov

Compania Wizz Air va efectua zboruri către Londra și Dortmund, de pe Aeroportul Brașov – Ghimbav. Operatorul aerian a anunţat că primul zbor către Londra (Luton) este programat pe 2 august, iar cel pentru Dortmund, pe 2 septembrie.

Spre Londra vor exista zboruri dus-întors în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, în timp ce spre şi dinspre Dortmund se vor efectua curse în fiecare zi de marţi şi sâmbătă.

RUTĂ ZILE ÎNCEPÂND CU DE LA
Brașov – Londra Luton luni, miercuri, vineri 2 august 2023 169 RON/34,99 EUR
Brașov – Dortmund marți, sâmbătă 2 septembrie 2023 119 RON/24,99 EUR

„Ne bucurăm că putem anunţa lansarea primelor curse aeriene spre destinaţii aşteptate de braşoveni şi de comunităţile de români din Anglia şi Germania. Astfel, Londra – cu Aeroportul Luton este o destinaţie practic obligatorie pentru o companie aeriană care zboară de la Braşov, având în vedere că potrivit datelor oficiale în capitala Marii Britanii trăiesc, muncesc şi învaţă oficial peste o sută de mii de români, între care foarte mulţi sunt braşoveni. Cu destinaţia Dortmund acoperim nevoie de mobilitate aeriană pentru comunităţile de români din partea de vest a Germaniei”, a precizat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Biletele sunt deja disponibile, iar la o primă simulare pe site-ul companiei, un bilet către Dormund, în septembrie, costă 60 de euro, iar cel de întors e 50 de euro.

Sursa foto: Facebook / Aeroport Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *