Dezvoltatorul de parcuri logistice CTP l-a numit pe Răzvan Danciu head of property management

Razvan Danciu, CTP Romania Sursa foto: CTP

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații industriale și logistice din România, l-a numit pe Răzvan Danciu în funcția de Head of Property Management pentru portofoliul de peste 2,1 milioane de metri pătrați deținut în 15 orașe din țară.

Răzvan Danciu are peste 20 de ani de experiență în managementul de proiecte și coordonare de operațiuni pentru proiecte complexe de dezvoltare, având la bază specializări în domeniul inginerie mecanice și electrice și fiind absolvent al Facultății de Construcții din București.

De-a lungul carierei sale, Danciu a coordonat, din poziția de Director de Operațiuni sau Senior Project manager, echipe complexe și numeroase, principalele sale responsabilități fiind legate de calitatea proiectelor, livrarea la timp și de gestionare a serviciilor conexe, precum și de creșterea gradului de satisfacție a clienților. Mai mult decât atât, Răzvan Danciu are specializări în domeniul clădirilor verzi (BREEAM si LEED),  participând activ în procesele de evaluare a  performanțelor clădirilor noi și a celor date deja în folosință.

„Am ales să fac parte din echipa a CTP deoarece cred că misiunea companiei, de a construi ecosisteme de business sustenabile pentru viitor, răspunde unei nevoi 100% relevante pentru piața europeană și pentru cea locală. Serviciile pe care le oferim sunt extrem de importante pentru dezvoltarea afacerii noastre în România și îmi propun să-mi folosesc experiența în domeniul operațional și a managementului de proiect pentru a continua să dezvolt și să amplific calitatea serviciilor de property management pentru întregul nostru portofoliu de clienți”, spune Răzvan Danciu, Head of Property Management CTP România.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Sursa foto: CTP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *