După ce ar fi anunțat intenționat să reducă din personal la Tesla, Elon Musk spune că numărul total de angajați ai companiei va crește

tesla sursa foto: Pixabay

După ce ar fi trimis un e-mail despre tăierea locurilor de muncă, Elon Musk, CEO-ul Tesla, a părut să își retragă declarațiile într-un mesaj pe Twitter sâmbătă, scriind că numărul de salariați ar putea să nu se schimbe drastic, scrie Business Insider.

Un utilizator a postat un mesaj pe Twitter în care a scris că numărul de angajați ai Tesla va crește în următoarele 12 luni. Musk a spus că numărul total de angajați Tesla angajați va crește, dar că personalul salariat „ar trebui să fie destul de stabil”.

Musk a declarat că are „o presimțire foarte rea” cu privire la situația economică într-un e-mail intitulat „întrerupeți toate angajările la nivel mondial”, trimis vineri directorilor Tesla. Ca urmare, Musk a spus că va trebui să reducă 10% din personalul salariat, potrivit Reuters.

Musk a scris că numărul angajaților de la Tesla va crește. Directorul general al Tesla a precizat că memorandumul nu se aplică celor care construiesc mașini, pachete de baterii sau instalează sisteme solare, potrivit Reuters.

Cu două zile înainte, Musk ar fi trimis o notă personalului său executiv în care le spunea să se întoarcă la birou sau să demisioneze. Tesla avea 100.000 de angajați până la sfârșitul anului trecut.

sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *