Adidas va lansa versiuni mai ieftine ale unor pantofi

samba adidas sursa foto: Unsplash/ SJ

Adidas lansează versiuni mai ieftine ale pantofilor săi cu trei dungi, cum ar fi Samba, din piele de căprioară albă și neagră, deoarece urmărește să răspândească această tendință, a declarat directorul general Bjorn Gulden, în cadrul adunării anuale a acționarilor companiei din Germania, scrie Reuters.

“Este important să înțelegem că nu toată lumea își poate permite să cumpere un pantof de 120 sau 150 de dolari, dar toată lumea vrea să ia parte la aceleași tendințe”, a declarat Gulden investitorilor într-o prezentare la Furth, în apropiere de sediul central al Adidas din Herzogenaurach.

Adidas va oferi versiuni similare ale pantofilor Samba și ale altor pantofi la prețuri cuprinse între 60 și 80 de dolari, puncte de intrare mai accesibile decât prețurile cuprinse între 100 și 150 de dolari pentru liniile principale de pantofi, potrivit unui diapozitiv de prezentare arătat de Gulden.

“Ceea ce facem în partea de sus, de la 100 de dolari în sus, aducem în jos”, a spus Gulden. Modelele mai ieftine sunt destinate retailerilor precum Deichmann și Intersport, a adăugat el.

 

sursa foto: Unsplash/ SJ

Comentarii

  1. Cică versiuni mai ieftine, vorbiți serios?? Voi ați văzut gunoaiele alea de adidași pe care îi fac ei acuma? Că spui că sunt de unică folosință, vezi doamne fin materiale reciclate, de îți vine să-ți faci nevoile pe ei. Mi-am luat o pereche, i-am purtat o dată și PA! Să ne lase în pace cu gunoaiele lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *