Cea mai mare platformă europeană de mobilitate se extinde în România și va opera în 20 de orașe

Redacția nov. 29, 2021 0 comentarii
bolt

Bolt – cea mai mare platformă europeană de mobilitate – a anunţat că va lansa serviciul de ride-hailing în oraşul Alba Iulia, care începând cu Ziua Naţională a României va deveni oraşul cu numărul 20 pe harta ţării în care vor fi disponibile serviciile oferite de către companie, transmite Agerpres.

Cele 20 de oraşe în care sunt disponibile serviciile de transport la cerere sunt: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Galaţi, Piteşti, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Buzău, Târgovişte, Brăila, Suceava, Râmnicu Vâlcea şi Alba Iulia.

În toate oraşele în care sunt prezente serviciile de ride-hailing, utilizatorii au la dispoziţie şi platforma Bolt Business – un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea călătoriilor de afaceri.

“Alba Iulia este un obiectiv important pentru noi datorită rolului economic în regiune şi al gradului ridicat de adopţie a inovaţiilor digitale”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, cu 75 de milioane de utilizatori înregistraţi în 45 de ţări din Europa şi Africa. Compania oferă o gamă largă de servicii de mobilitate, de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete şi biciclete electrice, până la car-sharing şi livrare de mâncare şi de produse alimentare şi non-alimentare.

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

Bolt este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) şi cu divizia de software development, care deserveşte toate subsidiarele din Europa ale companiei.

Sursa foto: Bolt, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *