Clinica Empatio a închiriat spațiu în clădirea de birouri Eminescu Offices

Redacția nov. 25, 2021 0 comentarii
Empatio

Empatio București a închiriat o suprafață de 200 de metri pătrați în clădirea de birouri Eminescu Offices, dezvoltată de compania Akcent Development în centrul Capitalei. În noua clinică urmează să fie desfășurate servicii de recuperare cu specialiști în neurologie, terapie manuală, osteopatie viscerală, P-DTR, acupunctură, homeopatie și terapie emoțională. Aceasta se va alătura celorlalți chiriași din clădire, dintre care enumerăm Oscar Downstream si Bilfinger.

Imobilul este administrat de Cushman&Wakefield Echinox.

Deschiderea clinicii este prevăzută pentru luna aprilie 2022 și marchează intrarea pe piața din București a Empatio, fondată de Orest Bolbocean, care deține încă două clinici în Iași: una specializată în neurologie, P-DTR, terapie manuală și emoțională, ce înglobează soluții complexe, globale, acupunctură și homepatie și o clinică de kinetoterapie pentru adulți și copii – Empatio Kineto & Kids.

Clinica Empatio este clinica mamă și este formată din specialiști în neurologie, terapie manuală, P-DTR, kinesiologie, acupunctură, homeopatie.

Eminescu Offices are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete.

Akcent Development, dezvoltatorul proiectului Eminescu Offices, are peste 20 de ani de experiență pe piața imobiliară din Capitală și deține în portofoliu și imobilul Mendeleev Office 5, clădirea Rosetti Tower şi proiectul rezidenţial Cloud 9, având alte două proiectele rezidenţiale Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence.

Akcent Development

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *