Comisarul european Virginijus Sinkevičius, responsabil pentru mediu, oceane și pescuit, este în vizită România în perioada 11-12 aprilie

Virginijus Sinkevičius

Comisarul european Virginijus Sinkevičius, responsabil pentru mediu, oceane și pescuit, va efectua o vizita în România în perioada 11 – 12 aprilie 2022, potrivit unui anunț al Comisiei Europene.

În cursul vizitei sale, comisarul european va aborda diverse probleme de mediu din România, precum și impactul resimțit în sectoarele pescuitului, acvaculturii și prelucrării din cauza agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

Înaltul oficial european se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor Barna Tánczos și cu ministrul Agriculturii șo Dezvoltării Rurale Adrian Chesnoiu.

Luni, 11 aprilie, comisarul Sinkevičius va vizita o școală din București care a primit copii ucraineni după izbucnirea conflictului din Ucraina, împreună cu dl. Sorin Cîmpeanu, ministrul educației. Marți, 12 aprilie, va efectua o vizită și la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Sursă foto: Comisia Europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.