Doi români au dezvoltat o reţea de socializare, TOKHIT, evaluată la 3 milioane de euro și bazată pe NFT şi tehnologia Blockchain

Tehnologie blockchain Foto: Pixabay.com

O nouă reţea de socializare, TOKHIT, bazată pe NFT şi pe tehnologia Blockchain, dezvoltată de doi români, a fost evaluată la 3 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis, joi, Agerpres.

“TOKHIT este un proiect care revoluţionează şi inovează prin faptul că este prima reţea de socializare care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ şi la un cost foarte mic. Proiectul, evaluat iniţial la 3 milioane de euro, e dezvoltat de doi antreprenori clujeni cu experienţă vastă în mediul de afaceri şi e dedicat industriei creative, artiştilor, influencerilor şi profesioniştilor din domenii variate”, se arată în comunicat.

Proiectul TOKHIT a fost primit cu deschidere pe piaţă, iar evaluarea iniţială a dovedit acest lucru prin succesul din faza de Seed Funding, o etapă specifică proiectelor de blockchain, care permite contribuţia financiară a celor interesaţi. Iniţiatorii proiectului TOKHIT sunt încrezători că vor deschide noi oportunităţi pentru creatorii de conţinut.

Analize Economedia

Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta
452710313_472208142236025_2821867466000769013_n
Mugur Isărescu, Banca Națională a României, BNR
tineri joburi IUF- The International University Fair
crestere economica, grafic
bani, lei, moneda
noii directori de la Transelectrica - Economedia
crestere economica grafic calcule foto pexels-pixabay
retea electrica - Transelectrica
Ford Courier Craiova Otosan (1)
Schaeffler Romania 1
investitii bani
Nokian+Tyres+Romania+factory+1st+tire+02
Elena Deacu

“Suntem entuziasmaţi şi încântaţi să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluţionar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă şi să fie apreciat. Creatorii de conţinut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunităţi unde ei pot să experimenteze şi să creeze modalităţi noi de interacţiune cu publicul lor ţintă. Mai mult decât atât, TOKHIT îşi propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare iniţială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem şi mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), iniţiatorul proiectului şi antreprenor.

Pentru cei interesaţi sau doar curioşi, au început deja înscrierile în comunitatea TOKHIT. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informaţiile necesare şi vor putea deveni, astfel, parte a comunităţii exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală şi vor putea interacţiona cu alţi utilizatori.

“În acest moment, îi invităm pe toţi cei care vor să afle în premieră extra informaţii despre proiect, să intre în comunitatea TOKHIT, accesând site-ul oficial. Promitem că revenim cu detalii în perioada următoare despre cum va funcţiona aplicaţia, despre cum va arăta interfaţa”, a continuat Andrei Ureche (Vandy).

NFT-ul (non-fungible tokens) reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca blockchain. Inovaţia NFT-ului garantează originalitatea şi unicitatea certificatului digital a unei creaţii.

În luna martie a acestui an, a fost marcat şi un record la nivel mondial, care dovedeşte avansul acestei tehnologii: o operă integral digitală (NFT), care aparţine artistului Beeple, a fost vândută cu peste 69 milioane de dolari.

Această vânzare este un semn în plus că pe această piaţă se întâmplă o adevărată revoluţie, se mai arată în comunicat.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: