Gigi Becali a cumpărat hotelul Inter din Venus cu 6,8 mil. euro. Hotelul era în portofoliul lui Ioan Nicolae

hotel inter Sursa foto: Hotel Inter

Gigi Becali a cumpărat hotelul Inter deținut de Interagro, aflat în reorganizare, potrivit Economica.net. Prețul la care a fost cumpărat hotelul e de circa 6,8 milioane de euro, iar inițial hotelul era denumit Carmen. Acesta a fost renovat și deschis în 2013 în urma unor investiții de 10 de milioane de euro. Dar, Becali spune că e dispus să-l vândă înapoi lui Niculae, dacă iese pe profit. Hotelul a fost vândut la licitație de CITR, care se ocupă de reorganizarea Interagro.

Hotelul Inter din staţiunea Venus, care face parte din grupul de firme Interagro, aflat în reorganizare, a fost scos la licitație încă din 2019. Valoarea de piață a hotelului, cu tot cu mobilierul și aparatura din camere, este de 8,94 milioane de euro.

Hotelul are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

Interagro a intrat în insolvență în 2016, atunci când Tribunalul Teleorman a admis cererile mai multor creditori, iar unul dintre activele importante deținute de Interagro, terenul fostei fabrici de industrializare a tutunului din sectorul 6 al Bucureștiului de aproape 63.000 de mp, va fi scos la licitație cu un preț de pornire de 33,595 milioane de euro.

Niculae a fost condamnat definitiv, în aprilie 2015, la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul „Mită pentru PSD”, și a fost eliberat condiționat din penitenciar în iulie 2016.

La începutul acestui an, omul de afaceri a fost condamnat, din nou, la cinci ani de închisoare.

Sursa foto: Hotel Inter

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *