Great Wall vrea să cucerească piața europeană și deschide centre de experiență în Germania

Redacția nov. 24, 2021 0 comentarii
great wall

Chinezii de la Great Wall Motor deschid centre de experiență în München și Berlin în 2022, iar modelele sale WEY Coffee 01 și ORA Cat vor fi disponibile în curând pentru precomandă. După ce au câștigat o poziție fermă pe piața sa de origine, producătorii de automobile chinezi caută să câștige o cotă mai mare pe piața europeană, dar și pe cea globală.

Great Wall Motor și-a deschis filiala germană la München pe 18 noiembrie și și-a înființat sediul central european ca un hub pentru a accesa piața europeană pentru a-și accelera strategia de expansiune aici.

Funcțiile sediului central european vor acoperi cercetarea și dezvoltarea, vânzările și managementul, iar cercetarea și dezvoltarea se concentrează pe integrarea vehiculelor, dezvoltarea componentelor vehiculului, dezvoltarea și integrarea platformei electronice de propulsie, conducerea inteligentă și vehiculele conectate.

Great Wall Motor va continua să-și extindă echipa din München, cu numărul total de angajați estimat să crească la aproape 300 până la începutul anului 2022, a spus compania. Înființarea sediului central european va consolida colaborarea dintre Great Wall Motor și furnizori, inclusiv investițiile în companii de sus și de jos din lanțul de aprovizionare, a spus compania.

Aceasta nu este prima incursiune a Great Wall Motor pe piața europeană.

Divizia de baterii electrice a companiei, Svolt Energy, selectase anterior Saarland, Germania, pentru a construi o fabrică de baterii cu o investiție totală de două miliarde de euro, inclusiv o fabrică de module de celule și o fabrică de pachete de module.

Nobo Automotive Systems, filiala de componente a Great Wall Motor, are locuri de producție pentru acoperișurile auto în Jüberhein și Bremen.

Sursa foto: Great Wall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *