Isosport, producător austriac de materiale pentru industria de ski, a cumpărat Novo Tech Group, care are o unitate de producție din Oradea

Novo Tech Group

Producătorul austriac de materiale plastice compozite pentru industria de ski și snowboard Isosport a cumpărat producătorul de produse din plastic Novo Tech Group, care operează o unitate de producție la Oradea.

Tranzacția a vizat două unități de producție situate în Polonia și în România (Oradea) ale Novo Tech Group, precum și o reprezentanță de vânzări situată în Belgia. Prin acest proiect, Isosport își consolidează poziția de lider de piață și expert al industriei, printr-o strategie de creștere orientată spre diversificarea business-ului și spre identificarea și extinderea cu succes pe piețe de nișă.

Valoarea tranzacției nu a fost dezvăliută.

Casa de avocatură NNDKP a acordat asistență juridică în legătură cu toate aspectele de drept românesc relevante, inclusiv cu efectuarea analizei de due diligence cu privire la compania românească ce operează unitatea de producție situată în Oradea, structurarea tranzacției, documentația relevantă și finalizarea cu succes a tranzacției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *