Poșta Română transmite că pensiile au fost distribuite “într-un procent covârșitor”, înainte de Paște

pensie, pensionar, bani Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Compania Naţională Poşta Română transmite că pensiile au fost distribuite, până la acest moment,”într-un procent covârșitor” și estimează că, până la sfârșitul zilei de astăzi, se va apropia de procentul maxim de livrare.

Începând cu data de 27 aprilie 2024, Poșta Română a început livrarea pensiilor, cu 5 zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora, în ideea de a le distribui înainte de sărbătoarea de Paște.

Compania Națională ,,Poșta Română” a început de sâmbătă, 27 aprilie, distribuirea pensiilor pentru luna mai. Angajații au lucrat peste program, în weekend și în zile de Sărbătoare pentru a finaliza distribuirea pensiilor înainte de Sărbătorile de Paște.

“Chiar și astăzi, în Vinerea Mare, unii poștași sunt în continuare pe teren și distribuie aceste drepturi pentru ca beneficiarii să se poată bucura de sărbători liniștite alături de cei dragi. Pensiile au fost distribuite, până la acest moment, într-un procent covârșitor. Până la sfârșitul zilei de astăzi, estimăm că ne vom apropia de procentul maxim de livrare”, a transmis compania.

Aceasta a mai precizat că situațiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepționale, în care beneficiarii nu au fost găsiți la domiciliu sau au preferat să ridice direct de la oficiul poștal. Aceste cazuri apar în fiecare lună, iar cei aflați în situația aceasta își vor putea ridica pensia în cursul săptămânii viitoare de la oficiile poștale.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *