Primarul Negoiță de la Sectorul 3 concesionează pe 35 de ani Parcul Acvatic Pantelimon, contract de 1,7 miliarde lei. Ar vrea o redevență minimă anuală de 410.000 euro

complex acvatic pantelimon Foto: Robert Negoita, Facebook

Primăria Sectorului 3, condusă de edilul Robert Negoiță a scos la licitație un contract de 1,7 miliarde lei (340 milioane euro) pentru concesionarea pe 35 de ani a operării pentru Complexul Parc Acvatic Pantelimon, care este deja construit în proporție de 70%.

Contractul vizează:

• Administrarea manageriala a Complexului acvatic – Parc Pantelimon

• Administrarea și exploatarea Bazinelor • Administrarea și exploatarea spațiilor de alimentaţie publică

• Administrarea, operarea și exploatarea Plajei amenajate cu deck și nisip

• Administrarea organizării spectacolelor socio-culturale/evenimente

• Administrarea, operarea şi exploatarea Patinoarului artificial

• Administrarea, operarea şi exploatarea drumurilor de acces și spațiilor exterioare.

Departajarea ofertelor pentru licitația ce se va ține în 2 noiembrie se face în funcție de prețul oferit, respectiv redevența proposă de viitorul concesionar, de termenul de realizare pentru investițiile minimale înm acest parc și de tariful mediu propus de intrare în parc. PS3 vreaca redevența minimă garantată să fie de 411.000 euro.

De construcția parcului acvatic din Pantelimon s-a ocupat, din aprilie 2019, una dintre cele 9 companii municipale ale Primăriei Sectorului 3, numită Administrare Străzi S3 SRL

Cu o cheltuială totală de 150 milioane de lei (echivalentul a aproape 30 de milioane de euro), firma a construit în proporție de circa 70% clădirea cu 2 corpuri a parcului (un centru acvatic și o clădire pentru pompe și alte echipamente).

Centrul acvatic conține: bazine de înot și vestiare, spații pentru masaj, grotă de relaxare, jacuzzi-uri și saune, dar și zone de agrement care vor găzdui diverse activități. Spre exemplu, unele vor fi restaurante. Suprafața totală construită este de aproape 20.000 de metri pătrați, dacă punem la socoteală subsolurile, mezaninul, cele 2 etaje și terasa.

În plus, s-au amenajat bazine exterioare, care vor avea și dușuri, dar și zone de relaxare

Foto: Robert Negoita, Facebook

Comentarii

  1. Bucurestiul n-ar fi trebuit sa aiba vreodata 6 Primari . Omul a ars IOR, are datorii de sute de milioane, si cine stie cate alte afaceri dubioase si uitati ce face.. Practic isi rezerva hectare pt. ai lui.. #DNA in duba sa va azvarle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *