Producătorul canadian de piese pentru producătorii auto Magna vrea să angajeze 300 de ingineri până la sfârșitul anului 2025 în România

Redacția nov. 28, 2022 0 comentarii
Magna

Producătorul canadian de piese pentru producătorii auto Magna își extinde capacitățile în România și vrea să angajeze în Timișoara 300 de ingineri până la sfârșitul anului 2025, scrie publicația Evertique.

Echipa va lucra la dezvoltarea viitoare a sistemelor, algoritmilor și a software-ului – oferind soluții ADAS de ultimă generație, cum ar fi conducerea automată pe autostradă, asistență la parcare și vedere surround pe piața auto globală. Cei 300 de ingineri sunt așteptați să fie angajați până la sfârșitul anului 2025.

„Extinderea capacității noastre din Timișoara, o zonă cunoscută pentru rețeaua sa puternică de inginerie electronică, ne va ajuta să accelerăm capacitățile ADAS globale ale Magna și timpul de lansare pe piață”, spune Sharath Reddy, vicepreședinte senior al Magna Electronics.

Magna oferă soluții ADAS producătorilor de automobile din întreaga lume, folosind o serie de radare, lidar, camere, ultrasunete și controlere de domeniu care servesc drept elemente de bază pentru autonomia viitoare.

Sursă foto: Magna.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *