Teilor listează mâine la BVB obligațiuni corporative de 45 de milioane de lei

Redacția dec. 20, 2021 0 comentarii
BVB, Bursa de valori Bucuresti, investitii

Teilor Holding listează pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București (BVB), pe 21 decembrie, două emisiuni de obligațiuni corporative în valoare totală de 45 milioane de lei.

Obligațiunile corporative emise în lei au o valoare totală de 14 milioane de lei și vor fi tranzacționate sub simbolul TEI26. Obligațiunile corporative denominate în euro au o valoare totală de 6,2 milioane euro.

Teilor Holding, controlat de Florin și Geanina Iordache, include lanțul de magazine de bijuterii de lux Teilor, Teilor Invest Exchange și compania de creditare financiară Invest Intermed GF IFN.

Cele două plasamente private, unul în lei și altul în euro, au avut loc în noiembrie 2021. Compania a emis 140.035 de obligațiuni corporative în lei cu o valoare nominală de 100 lei pe obligațiune, cu scadență la 5 ani și o rată fixă ​​a dobânzii de 8,25%.

Obligațiunile corporative denominate în euro au o valoare nominală de 100 euro per obligațiune, scadență la cinci ani și o rată fixă ​​a dobânzii de 5,75%. Plasamentul privat și listarea au fost realizate cu sprijinul BT Capital Partners.

În 2020, cele trei companii au generat o cifră de afaceri cumulată de 192,2 milioane de lei, EBITDA de 41,1 milioane de lei şi un profit net de 30,6 milioane de lei.

Capitalul atras va fi împărţit şi utilizat pentru dezvoltarea accelerată a celor trei afaceri. Astfel, mai mult de jumătate din capitalul atras de Teilor Holding va fi direcţionat către Teilor SRL şi va fi utilizat pentru extinderea reţelei de magazine de bijuterii în România şi Europa, precum şi pentru investiţii în platforma de eCommerce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.