Un programator Java poate câştiga până la 15.000 de lei net/lună, în funcţie de experienţă

Carmen Radu apr. 28, 2021 0 comentarii
digitalizare, calculator, cod, programare

Un dezvoltator Java, de nivel senior, poate câştiga până la 15.000 de lei net pe lună, în timp ce un începător încasează lunar între 2.500 şi 4.000 de lei net, arată datele Şcolii informale de IT (SIIT), unul dintre cele mai importante branduri de educaţie non-formală din industria IT din România, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un programator mid-level Java are un salariu de aproximativ 7.000 de lei net/pe lună.

Şcoala informală de IT anunţă lansarea unui nou curs de Java Development pe data de 18 mai, la un preţ de 1.350 de euro (270 de euro/lună). Cursul durează cinci luni şi se desfăşoară de-a lungul a două întâlniri pe săptămână.

Pentru a participa la cursuri, candidaţii trebuie să aplice online pe scoalainformala.ro la cursul dorit, după care vor fi contactaţi de către reprezentanţii SIIT pentru a susţine un test tehnic şi un interviu.

Absolvenţii cursului pot candida pentru poziţii în companii de programare, inclusiv pe alte limbaje decât cel Java. Printre acesta se află locurile de muncă de începător pe limbaje, precum Python, C++, NodeJS şi Go.

Şcoala informală de IT (SIIT) a fost lansată în anul 2013 şi a devenit este unul dintre cele mai importante branduri de educaţie alternativă în domeniul IT din România.

De-a lungul celor şapte ani de activitate, peste 5.500 de persoane au absolvit cursurile SIIT în cele mai mari şapte hub-uri IT din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Craiova) şi din Republica Moldova.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *