Un sortiment de pui congelat, retras de pe rafturi din cauza contaminării cu Salmonella / Producătorul polonez Cedrob a făcut anunțul / Produsul a ajuns în magazine din București și mai multe județe

cumparaturi, cos cumparaturi, magazin

Producătorul polonez Cedrob a anunţat luni că retrage de pe rafturi un anumit sortiment de pui congelat în urma contaminării cu Salmonella Enteritidis, potrivit informaţiilor postate de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), relatează Agerpres.

Este vorba despre produsul “Sferturi posterioare de pui congelate”, cu gramaj de 10 kg, nr. lot 191/3/23 şi data de expirare 10 iulie 2025.

“În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinul de la care l-aţi achiziţionat în baza bonului fiscal”, se precizează în anunţul producătorului.

Produsul a fost comercializat în magazine din București, Iași, Brăila, Galaţi, Târgu Mureş, Băbeni, Mediaş, Bacău, Scheia, Suplacu de Barcău, Oradea, Galaţi, Alba Iulia şi Motru.

Mai multe detalii aici.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *