VIDEO Cum forţează şoferii teribilişti bariera de tren. CFR : Pe linia Bucureşti – Constanţa trenurile circulă cu viteza maximă de 160km/h

CFR Bariera Pasarea

CFR Infrastructură a publicat noi imagini cu şoferi inconştienţi şi teribilişti care forţează trecerea la nivel cu linia de cale ferată, rup bariera şi pun în pericol siguranţa celor din maşină şi din tren.

Un astfel de caz este cel de la bariera Pasărea, pe Magistrala M 800 Bucureşti – Constanţa unde viteza maximă a trenurilor de călători atinge 160 km/h. Marţi, 3 august, şoferul unui autoturism a forţat şi a rupt bariera de la Pasărea în judeţul Ilfov :

 

LINK  VIDEO 

,,INCONȘTIENȚĂ sau TERIBILISM LA TRECEREA LA NIVEL CU CALEA FERATĂ din satul PASĂREA, comuna BRĂNEȘTI!

DOAR UN MIRACOL l-a salvat pe acest șofer, deoarece în momentul respectiv, în zona pasajului, încă nu ajunsese trenul de Constanța, care circulă cu viteza de 160 km/h!

O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul!

O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier sau ale pietonilor!

O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!

O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!” a scris CFR Infrastructură pe pagina de Facebook.

Pentru nerespectarea regulilor de circulaţie la trecerea la nivel cu linia de cale ferată Codul Rutier prevede reţinerea permisului pentru 90 de zile fără posibilitatea de a susţine testul pentru reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile.

Poliţia Ilfov face verificări pentru identificarea conducătorului auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *