Sierra Quadrant, una dintre cele mai importante companii pe piața insolvenței din România, organizează marți, 10 august, începând cu ora 10.00, conferința online „Green Deal – între speranță și incertitudini!”, moderată de jurnalistul Cristian Pantazi de la G4Media și Economedia.ro, din grupul de presă G4Media.
Conferința, care va aborda problematica Transporturilor, ca miză esențială a tranziției către o economie verde, este prima dintr-o serie de 12 întâlniri care își propun să găsească răspunsuri la întrebările nespuse, în încercarea de a înțelege viitorul la care va trebui să ne adaptăm.
Participanții la conferință:
- Horia Bănescu – expert în investiții în infrastructură și fonduri europene
- Mihai Alexandru Crăciun – fondatorul comunității online și al asociației „Construim România”
- Radu Dinescu – secretar general al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR)
- Mihai Frumosu – expert în domeniul transporturilor
- Ramona Moldovan – secretar general, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii
Conferința va dezbate implicațiile pe piața internă ale reformelor propuse la nivel european în domeniul Transporturilor în ceea ce privește:
- aducerea la standarde europene a infrastructurii feroviare
- dezvoltarea căilor maritime interioare
- mobilitatea multimodală automatizată și conectată
- dezvoltarea infrastructurii de combustibili alternativi
- efectele și costurile impuse producătorilor auto și transportatorilor prin eliminarea vehiculelor cu motor cu ardere internă până în 2035
Conferința va fi transmisă LIVE pe publicațiile G4media.ro și economedia.ro, precum și pe canalele de YouTube și Facebook ale Sierra Quadrant.
De ce organizăm această serie de conferințe?
Pentru că, în viziunea noastră, companiile private trebuie să se implice activ în dezbaterea temelor fundamentale care ne redefinesc viitorul, atât din punct de vedere antreprenorial cât și social
Pentru că avem datoria de a ne asuma o misiune socială de informare, iar în acest sens stau mărturie analizele pe care Sierra Quadrant le pune gratuit la dispoziția publicului de peste trei ani de zile. (detalii, aici).
Pentru că avem nevoie de o dezbatere onestă, imparțială și deschisă, purtată de profesioniști.