Elon Musk decide să nu se alăture consiliului de administrație al companiei Twitter

Redacția apr. 11, 2022 0 comentarii
elon musk, tesla

Elon Musk nu se va alătura consiliului de administrație al Twitter, după ce a devenit cel mai mare acționar al companiei și după anunțul de săptămâna trecută privind intrarea sa în consiliul de administrație al companiei, scrie Financial Times.

Parag Agrawal, directorul executiv al companiei de social media, a declarat într-un mesaj de pe Twitter că Musk trebuia să fi fost numit oficial în consiliu sâmbătă, după „multe discuții” cu consiliul. Dar directorul executiv al Tesla „a spus în aceeași dimineață că nu se va mai alătura”, a anunțat Agrawal, fără a oferi mai multe detalii.

Elon Musk nu a dorit să comenteze decizia de a nu face parte din consiliul de administrație. Știrile despre investiția antreprenorului în Twitter și numirea sa în consiliul de administrație au fost întâmpinate cu entuziasm de investitori. Acțiunile au crescut cu aproape 30% pe 4 aprilie, când un dosar la Comisia de Valori Mobiliare din SUA a dezvăluit că Musk a achiziționat un pachet pasiv de 9,2%.

Citește și Elon Musk a câștigat 156 de milioane de dolari din investiția în Twitter, după ce „a uitat” să anunțe cumpărarea acțiunilor

Sursa foto: Elon Musk / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.