Elon Musk susține că locuiește într-o casă „foarte mică” în valoare de 45.000 de dolari în Texas

Redacția aug. 5, 2022 0 comentarii
elon musk

Antreprenorul Elon Musk, fondator al Tesla și SpaceX, spune că locuiește într-o casă „foarte mică” cu 3 dormitoare, care valorează 45.000 de dolari și este situată în Boca Chica, Texas de Sud, potrivit Business Insider. Dezvlăuirea sa vine în contextul în care Musk și-a vândut treptat proprietățile, în trecut, spunând că nu vrea să dețină bunuri.

Musk a scris anterior pe Twitter în noiembrie că locuiește într-o casă din sudul Texasului și că casele mici se simt mai „acasă”.

Într-un episod de vineri din podcastul The Full Send, Musk a oferit mai multe detalii. El a spus că, deși nu are o „reședință principală”, chiar stă în casa de 800-900 de metri pătrați.

„Prietenii mei vin în vizită și nu le vine să creadă că stau în această casă”, a spus el.

Miliardarul i-a spus gazdei de podcast, Kyle Forgeard, că casa din sudul Texasului era „din punct de vedere tehnic, o cameră cu trei dormitoare, dar obișnuia să fie cu două dormitoare”, până când a transformat garajul.

Musk a spus că se află la o distanță de jumătate de milă de fabrica de rachete SpaceX din sudul Texasului, la care poate merge pe jos.

Musk a spus în podcast că casa lui „costa de fapt mai puțin decât un Boxabl”, referindu-se la casele minuscule prefabricate realizate de o companie din Las Vegas.

În tweetul său din noiembrie, Musk a spus că a locuit într-o „casă de circa 50.000 de dolari în sudul Texasului în ultimii 2 ani”, dar că nu era un Boxabl.

Musk a renunțat treptat la portofoliul de proprietăți în valoare de milioane de dolari, după ce în 2020 și-a luat angajamentul de a vinde marea majoritate a bunurilor sale. Anul trecut, în iunie, Elon Musk a vândut ultimul domeniu pe care îl deținea, o proprietate estimată la 37,5 milioane de dolari.

În timpul apariției de vineri la podcast, Musk a discutat și despre obiceiurile sale de somn. El a spus că de obicei se culcă la aproximativ 3 dimineața și se trezește după aproximativ șase ore la 9 dimineața sau 9.30 dimineața.

Sursa foto: Facebook / Elon Musk Quotes & News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.