Netflix nu va mai filma în România sezonul 2 al popularului serial „Wednesday” / Producția se mută în Irlanda

G4Media nov. 15, 2023 0 comentarii
wednesday

Serialul ”Wednesday” care o aduce în prim plan pe actrița Jenna Ortega a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, au confirmat producătorii, care au adăugat că filmările vor începe în luna aprilie a anului viitor, însă nu în România, ci în Irlanda, potrivit Vulture.

“A fost incredibil să creăm un serial care a avut legătură cu oameni din întreaga lume. Suntem încântați să continuăm călătoria chinuită a lui Wednesday în sezonul doi”, au confirmat showrunnerii și producătorii executivi Alfred Gough și Miles Millar pentru Tudum.com. “Abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea ciudată și înfricoșătoare din Nevermore. Trebuie doar să ne asigurăm că Wednesday nu a golit mai întâi piscina.”

Cine face parte din distribuție?

Pare aproape sigur că Jenna Ortega se va întoarce, având în vedere că a jucat personajul titular din Familia Addams în primul sezon. Din punct de vedere tehnic, însă, Netflix nu a împărtășit nicio informație cu privire la actorii care se vor întoarce. În primul sezon au jucat Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán în rolurile Morticia și, respectiv, Gomez Addams. Printre ceilalți membri ai distribuției s-au numărat Emma Myers, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Isaac Ordonez, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Fred Armisen și, bineînțeles, Christina Ricci (miercuri din filmele din anii ’90).

Pleacă serialul de pe Netflix?

La începutul lunii ianuarie, fanii au început să speculeze că serialul ar putea fi relansat pe Prime Video sau pe platforma de streaming a MGM, Epix (care va renaște în curând sub numele de MGM+), ca urmare a achiziției MGM de către Amazon. Dar nu este cazul: un comunicat de presă a confirmat că cel de-al doilea sezon al serialului va fi difuzat pe Netflix, deoarece, așa cum a declarat anterior un insider din industrie pentru Vulture, Netflix și MGM au semnat acordul pentru Wednesday cu mult înainte de achiziționarea de către Amazon.

Unde se filmează noul sezon?

Wednesday se mută din România în Irlanda, potrivit Deadline, iar producția ar urma să înceapă cândva în aprilie.

Când va fi difuzat al doilea sezon Wednesday?

Până acum nu a fost anunțată nicio dată de lansare. Dar pariem că, la fel ca primul sezon, va fi într-o zi de miercuri.

sursa foto: Captură video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *