Bittnet Group anunță că fuzionează companiile din portofoliu Dendrio, Dataware și Toptech

Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio

Grupul Bitnett anunță că companiile din portofoliu Dataware, Toptech și Dendrio fuzionează sub un singur brand: Dendrio. Compania transmite că integrarea va permite consolidarea competențelor într-o singură echipă, optimizarea resurselor și maximizarea profitabilității.

„Cred cu tărie în această nouă structură și sunt încrezător că Dendrio va deveni unul dintre cei mai importanți integratori de soluții din România, capabil să gestioneze proiecte complexe”, afirmă Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio.

Dendrio vede ca oportunitate digitalizarea sectorului public din România, în contextul în care eforturile de transformare digitală sunt sprijinite inclusiv de inițiative europene, precum Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Totodată, Dendrio transmite că în sectorul privat din România se înregistrează o cerere tot mai mare pentru soluții de digitalizare din partea companiilor antreprenoriale, trend susținut de diverse proiecte ale Uniunii Europene, care vizează avansarea tehnologică și promovarea inovației.

Bittnet Group (BNET) este un grup de tehnologie listat pe piața principală a Bursei de Valori București (BVB), inclus in indiciii BET-XT, FTSE Russel Micro-Cap si MSCI Frontier IMI. Bittnet funcționează ca un integrator de servicii IT&C. Dendrio este compania care deține DataWare și TopTech din pilonul de Infrastructură Digitală al Bittnet Group. Dendrio oferă soluții IT, inclusiv consultanță generală, evaluări IT, implementare și migrare, întreținere și suport, precum și optimizare a infrastructurii IT.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.