CNAIR începe reparații la podul peste Prahova de pe DN 1 București – Ploiești. Circulația va fi restricționată de luni 21 august până pe 11 septembrie

CNAIR reparații DN 1 Pod Prahova Captură Google Maps

Podul peste Prahova de pe DN 1 București – Ploiești intră în reparații, iar circulația va fi restricționată de luni 21 august până pe 11 septembrie. Compania de Drumuri anunță lucrări la rosturile podului peste Prahova dintre Potigrafu și Puchenii Moșneni, iar din cele patru benzi ale podului două vor fi închise. Sectorul de drum București – Ploiești (DN 1) este printre cele mai aglomerate șosele din țară, cu vârfuri de trafic de 50.000-60 000 autovehicule pe zi pe sectorul de la Otopeni (Ilfov). Până pe 30 august va fi închisă prima bandă a ambelor căi, iar din 31 august până pe 11 septembrie pe banda a doua a ambelor sensuri, a transmis vineri Direcția Regională de Drumuri și Poduri București (DRDP București).

„Luni, 21.08.2023 încep lucrările de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație pe Podul peste râul Prahova pe DN 1 la km 42+955, în zona localității Puchenii Moșneni

– Etapa I – în perioada 21.08.2023 – 30.08.2023 se vor institui restricții de circulație pe banda 1 a drumului național, pe ambele sensuri de deplasare, circulația desfășurându-se pe banda 2, aferentă fiecărei direcții de deplasare!

– Etapa II – în perioada 31.08.2023 – 11.09.2023 se vor institui restricții de circulație pe banda 2, pe ambele părți ale drumului, circulația desfășurându-se pe banda 1aferentă fiecărei direcții de deplasare ! Vă rugăm circulați cu prudență și respectați semnalizarea rutieră instituită temporar !”, a transmis DRPD București.

Restricția de la Podul peste Prahova ar putea duce la formarea de cozi vineri, sâmbătă și duminică când fluxul de trafic este cel mai ridicat spre Valea Prahovei și Brașov. De asemenea DN 1 București – Ploiești și apoi DN 1 B Ploiești – Buzău sunt rute alternative pentru DN 2 – E 85 București – Urziceni – Buzău. Tot pe DN 1 București – Ploiești se aplică o deviere locală între Otopeni și Balotești în Ilfov pentru lucrări la Autostrada Bucureștiului (lotul 2 UMB) după cum Economedia a explicat aici.

Captură Google Maps

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *