Compania Poşta Română pune la dispoziţia refugiaților din Ucraina unităţi de cazare din circuitul intern dedicate angajaţilor

posta romana Sursa foto: Posta Romana, Facebook

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) va pune la dispoziţie unităţi de cazare din circuitul intern dedicate angajaţilor, pentru găzduirea refugiaţilor din Ucraina, transmite Agerpres. Poşta Română dispune la nivelul reţelei oficiilor poştale de un total de 23 unităţi de cazare, care sunt dedicate circuitului intern al angajaţilor, în 18 de judeţe.

“În contextul dificil cauzat de acţiunile militare desfăşurate pe teritoriul Ucrainei, Compania Naţională Poşta Română anunţă că pune la dispoziţie spaţiile de cazare din circuitul intern dedicate angajaţilor, pentru găzduirea populaţiei ţării vecine, refugiate în România. Managementul Poştei Române a hotărât, în cadrul unei şedinţe desfăşurate în regim de urgenţă, emiterea unei decizii prin care aprobă punerea la dispoziţia Prefecturilor judeţene a spaţiilor de cazare de care dispune în reţeaua proprie, pentru găzduirea cetăţenilor refugiaţi din Ucraina. Astfel, autorităţile locale judeţene care vor fi implicate în operaţiunile umanitare dedicate populaţiei refugiate din calea războiului pot dispune de unităţile de cazare interne ale Poştei Române pe întreaga perioadă cât sprijinul umanitar va fi acordat populaţiei ţării vecine”, se menţionează în comunicat.

Poşta Română dispune la nivelul reţelei oficiilor poştale de un total de 23 unităţi de cazare, care sunt dedicate circuitului intern al angajaţilor, în 18 de judeţe. Instituţia precizează că, în cadrul unităţilor de cazare disponibile există 203 paturi.

Poşta Română este cel mai mare operator naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării Inovării şi Digitalizării (93,52%), şi Fondul Proprietatea (6,48%).

Mediul privat din România a început să se mobillizeze: o serie de companii locale au transmis pe rețelele de socializare diverse modalități prin care dau o mână de ajutor refugiaților ucraineni care au ajuns în România. Economedia a realizat o listă cu o parte din antreprenorii și business-urile din România (și din Republica Moldova) care anunță sprijin pentru refugiații ucraineni.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

  1. Bai, astia de la Poşta Română, faceti o exceptie cu damele de escorta ucrainience, caci le ofer eu spatiu de cazare in propria-mi casa! Si promit solemn ca nici n-o sa le fac Poştă!

Comments are closed.

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.