E.ON vrea să ajungă la 200.000 de puncte de încărcare până la sfârșitul anului 2022

masina electrica, incarcare Sursa foto: Pexels

Compania energetică E.ON, furnizor de servicii pentru mobilitatea electrică și infrastructura de încărcare, vrea să ajungă la 200.000 de puncte de încărcare până la sfârșitul anului 2022, susține compania într-un comunicat de presă.

E.ON oferă deja acces la o rețea de peste 160.000 de puncte de încărcare în toată Europa.

Cu scopul de a-și extinde în mod semnificativ afacerile cu produse, tehnologii și servicii pentru flotele de vehicule comerciale electrice, E.ON și-a reunit activitățile existente într-o nouă unitate organizațională.

„Este clar că UE își poate atinge obiectivele climatice doar dacă emisiile de CO2 din transporturi sunt reduse drastic. Aici se află marile pârghii pentru protecția climei. Prin urmare, vehiculele electrice vor câștiga considerabil în importanță și în sectorul vehiculelor comerciale”, spune Patrick Lammers, COO Commercial la E.ON.

„Soluțiile de încărcare și conceptele integrate de mobilitate și energie reprezintă o competență de bază a E.ON. Prin noua noastră poziționare, dorim să devenim, în viitor, principalul furnizor de soluții integrate de energie și încărcare pentru vehiculele comerciale electrice din Europa. În acest fel, vom face ca viziunea transportului durabil să devină realitate, împreună cu orașele, municipalitățile și companiile”, adaugă Lammers.

Sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *