Un antreprenor și crescător de pisici din București a fondat un brand care produce mobilier pentru pisici și produse pentru proprietari

mireille design Sursa foto: Mireille/ Facebook

Ștefan Petcu este un antreprenor și crescător de pisici Singapura din București care participă la salonul felin Sofisticat. Acesta a fondat MireilleDesign, care oferă mobilier pentru pisici, ansambluri de joacă, taburete cu locuri de ascuns încorporate, relatează Pets&Cats.

Petcu a declarat că toate produsele sunt realizate manual, în România.

Firma propne mai multe produse pentru proprietari, precum ceasuri de perete cu teme feline, o măsuță de cafea cu un picior pentru ascuțirea ghearelor sau un suport de laptop.

„Datorită lor [pisicilor] am început să realizez produsele”, a declarat Ștefan Petcu pentru Pets&Cats.

Ștefan și soția sa, Mirela, cresc pisici Singapura la Mireille Cattery. Singapura este declarată oficial cea mai mică rasă de pisică domestică din lume. De asemenea, este o rasă foarte rară, cu aproximativ 5.000 de exemplare în lume, potrivit Sofisticat.ro. „Pisicile din aceasta rasă sunt pline de viață, extrem de curioase, puse pe năzbâtii, inteligente, pisici iubitoare și amuzante, care adoră compania oamenilor”, transmite sursa citată.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.