ASF a autorizat prelungirea mandatului de director al Bursei de Valori Bucureşti pentru Adrian Tănase

BVB, Bursa de Valori București, Adrian Tanase

Autoritatea de Supraveghere Financiară a autorizat prelungirea mandatului de director al Bursei de Valori Bucureşti al lui Adrian Tănase până la sfârşitul acestui an, transmite Agerpres.

“Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează investitorii că, prin Autorizaţia nr. 9/10.01.2022, Autoritatea de Supraveghere Financiară a autorizat prelungirea mandatului domnului Adrian Tănase în calitate de Director al operatorului de piaţă Bursa de Valori Bucureşti SA, în conformitate cu Hotărârile Consiliului Bursei, până la data de 31.12.2022”, se precizează în comunicatul citat.

La sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, BVB a anunţat că, prin Hotărârea adoptată de către Consiliul Bursei în cadrul şedinţei desfăşurate în data de 19.11.2021, mandatul lui Adrian Tănase în calitate de Director General, care urma să expire la data de 23 ianuarie 2022, a fost prelungit până la data de 31.12.2022.

Prelungirea mandatului directorului general al BVB va intra în vigoare la data la care aceasta este aprobată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, arăta, în noiembrie, BVB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *