Jeep va lansa patru SUV-uri complet electrice până la sfârşitul anului 2025

jeep

Jeep va lansa patru SUV-uri complet electrice până la sfârşitul anului 2025, în încercarea de a deveni lideră în electrificarea vehiculelor de teren, a anunţat compania joi, chiar dacă marca, deţinută de grupul Stellantis, s-a implicat mai târziu pe acest segment, transmite Reuters, scrie News.ro.

Directorii mărcii Jeep au prezentat în avans un Jeep Recon complet electric, inspirat de vehiculul de aventură Wrangler, cu motorizare pe benzină, un Wagoneer S, care va fi un însoţitor electric pentru vehiculele familiei Grand Cherokee sau Wagoneer.

Ei au prezentat, de asemenea, un mic Jeep Avenger EV, destinat europenilor.

Şeful mărcii Jeep, Christian Meunier, a declarat că viitoarele modele Jeep electrice – inclusiv unele neidentificate în prezentările făcute reporterilor în această săptămână – vor ajuta Jeep să facă faţă concurenţei altor mărci de vehicule electrice.

Rivian şi Scout, precum şi brandul relansat Hummer al General Motors, îşi promovează SUV-urile electrice cu multe dintre atracţiile pentru aventură în aer liber şi capabilităţi pentru orice vreme pe care Jeep le-a oferit de zeci de ani.

SUV-urile Model X şi Model Y ale Tesla concurează cu Jeep pentru clienţii cărora le plac utilitatea multifuncţională.

Meunier a spus că modelele electrice Recon şi Wagoneer, care urmează să fie puse în vânzare în 2024, şi European Avenger, programat să fie pus în vânzare la începutul lui 2023, ar trebui să ajute brandul să se dezvolte.

Sursă foto: Unsplash

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *