Numărul de scutere şi motociclete cumpărate prin intermediul Programului “Rabla Moto” s-ar putea dubla în acest an

motocicleta Sursa foto: MotoADN

Numărul de scutere şi motociclete cumpărate prin intermediul Programului “Rabla Moto” se va dubla în acest an, arată estimările publicate de Asociaţia motoADN.

Programul “Rabla Moto” a devenit funcţional din 26 aprilie, iar valoarea tichetului pentru scutere şi motociclete s-a majorat cu 60%. Astfel, prima acordată pentru casarea unui autovehicul vechi şi achiziţia unei motociclete noi este de 5.500 lei, fără a depăşi 50% din valoarea bunului achiziţionat, notează Agerpres. Potrivit sursei citate, valoarea totală a finanţării pentru scutere şi motociclete electrice poate ajunge până la 11.000 lei, fără a depăşi 50% din valoarea bunului ce urmează a fi cumpărat. De asemenea, a fost majorat cuantumului ecotichetului pentru scutere şi motociclete electrice, până la 5.500 lei, iar pentru cei care doresc să achiziţioneze o motocicletă electrică şi predau o maşină uzată, acest voucher se poate cumula cu prima de casare în valoare de 5.500 lei.

“Estimăm pentru 2021, cel puţin o dublare a numărului de scutere şi motociclete finanţate prin acest program. Această estimare are la bază analiza interesului şi solicitărilor de oferte primite în platforma rablamoto.ro”, au transmis reprezentanții asociației.

Sursa foto: MotoADN

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *