Oamenii de afaceri români spun că sunt interesați de forța de muncă din India și de colaborări cu firmele IT

Redacția iun. 7, 2021 0 comentarii
digitalizare, calculator, cod, programare

Oamenii de afaceri români sunt interesați de forța de muncă din India, care ar putea să vină în România, dar și de colaborări cu companiile indiene de IT, au anunțat reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR).

Ioan Lucian, președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Vlad Deac, noul președinte al Federației Patronilor Bihor și oameni de afaceri bihoreni s-au întâlnit cu ambasadorul Indiei în România Rahul Shrivastava, în Bihor. Principalele teme dezbătute au fost legate de domeniul IT, turism și forță de muncă, au transmis reprezentanții patronatelor. Aceștia au precizat că India este una dintre forțele mondiale din domeniul IT, “companiile indiene din acest domeniu fiind deosebit de căutate și apreciate în întreaga lume”. Președintele UNPR a propus ca asociația și reprezentanții Indiei să conlucreze pentru a putea facilita colaborări între companiile indiene de IT și cele mai importante clustere românești din acest domeniu.

”Suntem interesați de forța de muncă indiană disponibilă pentru a veni în România, precum și de posibilități de a exporta produse românești către marele consumator, statul indian,” a ținut să precizeze președintele FPB, Vlad Deac.

Ambasadorul Indiei în România le-a solicitat oamenilor de afaceri să îl contacteze pentru orice probleme de interes pentru India, promițând că va fi prompt în a le răspunde și a-i sprijini în contactarea companiilor indiene

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *