X (fosta aplicație Twitter) va avea funcții de comunicare video

Redacția aug. 11, 2023 1 comentarii
X twitter

Apelurile video pe baza numelui de utilizator sunt primul pas pe care Elon Musk îl face în direcţia dezvoltării aşa-numitei super aplicaţii X, transmite CNBC, citat de News.ro.

X (fostă Twitter) va avea în curând funcţie de apelare video între utilizatorii platformei, anunţă noul CEO al companiei, Linda Yaccarino, într-un interviu pentru CNBC.

Aceasta nu oferă detalii despre modul în care va funcţiona viitoarea facilitate, ci spune doar că utilizatorii nu vor avea să facă schimb de numere de telefon pentru a comunica audio.

Asta pare să sugereze că numele de utilizator va fi folosit pentru realizarea conexiunilor şi identificarea apelantului, ca alternativă la numărul de telefon, ceea ce ar putea reprezenta un plus pe partea de intimitate.

Nu se ştie în acest moment nici exact când va fi lansată viitoarea comunicare video, ci doar că lansarea va avea loc „în curând”.

Va fi interesat de văzut dacă şi în ce mod va Elon Musk va folosi această facilitate pentru a atrage abonaţi sau dacă doar anumite facilităţi video suplimentare vor fi disponibile conturilor verificate.

Cert este că apelurile video vor reprezenta una din primele cărămizi pe care controversatul antreprenor o pune la baza construirii „super aplicaţiei” X, pe care acesta o vede ca un amalgam de funcţionalităţii, inclusiv financiare.

Sursa foto: Dreamstime

Comentarii

  1. Cred ca mi reactivez contul Tweeter, l am blocat cand l au linsat pe patriotul Trump. Poate avem vreo sansa sa scapam de anormalii corporatisti si curcubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *