Producătorul de ambulanţe Deltamed a concesionat un teren de 13.000 de metri pătrați pentru noua fabrică pe care o va deschide în Aiud

Deltamed Aiud Sursa foto Primăria Municipiului Aiud

Deltamed, cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, care are deja o fabrică în România, în Gilău, a concesionat un teren de peste 13.000 de metri pătrați de la Primăria Municipiului Aiud, pentru a deschide o nouă fabrică în oraș. Despre această investiție, Economedia a scris deja aici.

„Deltamed, cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule speciale din România, deschide o unitate de producție la Aiud. Ieri s-a încheiat licitația publică prin care compania a concesionat peste 13.000 mp în municipiul Aiud. Deltamed își dorește edificarea, într-o primă etapă, a unei hale metalice moderne de producție, în suprafață de aproximativ 1500 mp, amenajarea platformelor, împrejmuirea și racordarea la utilități, urmate de creșterea capacității de producție cu încă o structură similară, în decursul următorilor 2 ani de la instalare”, a anunțat Invest in Aiud.

Și Primăria Municipiului Aiud a anunțat că investiția Deltamed intră în linie dreaptă. „Ieri, 29 decembrie 2021, a avut loc deschiderea și evaluarea ofertelor pentru concesionarea imobilelor terenuri intravilane, situate în Aiud, str. Tribun Tudoran, nr. 72M în suprafață de 4106 mp, nr. 72N în suprafață de 3740 mp, nr. 72S în suprafață de 3177 mp și nr. 72U în suprafață de 2300 mp, aflate în domeniul privat al Municipiului Aiud. Concesionarea s-a făcut conform hotărârii Consiliului Local nr. 265/21.10.2021 și O.U.G. nr. 57/2019, după publicarea în două rânduri a anunțului de licitație în Monitorul Oficial, la data de 3 noiembrie 2021, respectiv 3 decembrie 2021. Singurul participant la cele 2 proceduri de licitație a fost firma Deltamed care a și fost declarată câștigătoarea licitației. Firma Deltamed își dorește edificarea, într-o primă etapă, a unei hale metalice moderne de producție, în suprafață de aproximativ 1500 mp, amenajarea platformelor, împrejmuirea și racordarea la utilități, urmate de creșterea capacității de producție cu încă o structură similară, în decursul următorilor 2 ani de la instalare”, a afirmat Primăria, pe Facebook.

Analize Economedia

sua dolari drapel ajutor steag flag us bani karolina-grabowska-4386425
recesiune
tineri programatori foto
Corinthia
criza de ouă din SUA
2265634-800x534
retea electrica - Transelectrica
digitalizare, calculator, cod, programare
statele unite, sua, washington, china, beijing, putere, geopolitica, razboi economic comercial, sanctiuni economice
antreprenoare, femeie, business, tech
tineri joburi IUF- The International University Fair
parc nufarul
economie razboi bani
romania germania
Concedieri scaderi economie
industrie forta de munca somaj industrial uzina fabrica manufactura muncitor muncitor necalificat
blindate, armata, militar
Bugetul familiei, bani
dambovita arena aci
afacere semnare contract pexels
șantier aeroport craiova
costuri, cladiri, birouri, angajati
software, calculator, IT
CV locuri de munca job
MixCollage-21-Dec-2024-07-15-PM-1798
economie 2024
grafic crestere dreamstime
tranzactii calcula fuziuni
locuinta constructii bricolaj
salariu, bani, lei

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

- articolul continuă mai jos -

Fabrica va fi o investiție de tip greenfield, construită de la zero, iar compania își dorește să înceapă activitatea chiar în acest an, urmând să angajeze 40 de persoane, spunea pentru Economedia Oana Badea, primarul municipiului, în iunie.

Producția de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială va merge inițial pe piața internă, potrivit informațiilor primăriei, deși Deltamed are și activitate de export.

Deltamed a fost fondată în 1997 ca o companie privată, cu sediul în Cluj-Napoca, România. Compania are deja o fabrică de ambulanțe în Gilău, având 6 puncte de lucru în mai mult de 3 localități diferite.

Deltamed SRL a raportat o cifră de afaceri de 154,6 milioane lei în 2020, în scădere cu 27% față de anul precedent. Compania a încheiat însă anul pandemic cu un profit de 12,25 milioane lei, o majorare de 1.207% față de 2019, când a raportat o pierdere de 1,1 milioane lei. Compania are un număr de 57 angajați.