Actorul Ryan Reynolds, cunoscut pentru rolul din filmul Deadpool, spune că anxietatea îl ajută să aibă mai mult succes la locul de muncă

Ryan Reynolds Sursă foto: Ryan Reynolds/Facebook

Actorul Ryan Reynolds, cunoscut în special pentru rolul său din Deadpool, a vorbit recent într-o discuție cu colegul său Hugh Jackman despre anxietatea sa și despre modul în care aceasta l-a afectat atât ca actor, cât și ca tată, într-un interviu pentru revista People, scrie publicația INC.com.

„Jobul meu are de câștigat în urma anxietății mele. Oamenii care au anxietate se gândesc constant la viitor. Își fac mereu povești. Așa că anxietatea creează acel ecosistem de conștientizare pe care altfel nu l-aș avea”, spune Ryan Reynolds.

Acest sentiment este susținut și de oamenii știință care spun că o cantitate potrivită de anxietate, canalizată corespunzător, poate fi de fapt o superputere profesională – una de care pot beneficia atât actorii, cât și oamenii obișnuiți.

Studiile arată că anxietatea ne îndeamnă să ne gândim și să planificăm potențialele probleme, ajutându-ne să evităm multe rezultate negative. Îmbunătățește memoria, crește recunoștința și diminuează impactul șocurilor negative (probabil pentru că cei care se îngrijorează perpetuu nu sunt complet surprinși atunci când acestea apar).

„În ciuda reputației sale negative, nu toate îngrijorările sunt distructive sau chiar inutile”, a insistat Kate Sweeny, profesor de psihologie la UC Riverside.

Sursă foto: Ryan Reynolds/Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *